Vi är en av fyra förskolor i Skärblacka, ca 2 mil utanför Norrköping. Hos oss har vi plats för 31 barn i åldrarna 1-5 år. Vi består av två hemvister, Aspen och Linden. Under dagarna arbetar vi väldigt mycket tillsammans, vilket gör att alla barn och pedagoger känner varandra. Våra veckor består till stor del av grupparbete, då vi arbetar med ett gemensamt tema och självklart utifrån barnens intresse och nyfikenhet.

måndag 19 mars 2018

Besök på förskolan

V. 10 hade vi besök här på förskolan! Vi fick besök utav politiker och pedagoger ifrån Nordirland. Inför politikerbesöket frågade vi barnen på Linden vad dom tror att en politiker är för något och vi fick många intressanta svar. Här nedan kan ni se lite utav vad era barn sa.


Barnen var nyfikna på vilka politikerna var och visade våran processvägg här på Linden. På våran processvägg kan man se vad vi har gjort under året som gått. Kom gärna in och titta!

Genom ett internationellt sammarbetsprojekt som kallas för Erasmus kom Kierna och Wanda på besök från Nordirland. Vi var på besök hos dom för två år sedan för att få inspiration och se hur dom hade det. Nu var det deras tur att komma till oss. De var väldigt positiva till hur vi har det här, mycket roligt tycker vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar