Vi är en av fyra förskolor i Skärblacka, ca 2 mil utanför Norrköping. Hos oss har vi plats för 31 barn i åldrarna 1-5 år. Vi består av två hemvister, Aspen och Linden. Under dagarna arbetar vi väldigt mycket tillsammans, vilket gör att alla barn och pedagoger känner varandra. Våra veckor består till stor del av grupparbete, då vi arbetar med ett gemensamt tema och självklart utifrån barnens intresse och nyfikenhet.

tisdag 26 juni 2018

Nu tar bloggen sommarlov!

Nu är det dags för våran blogg att ta sommarlov.
Vi vill tacka för en rolig, intressant och spännande termin innehållandes allt ifrån soppsortering och reningsverk till Pokemon.


Vi vill önska alla våra barn och vårdnadshavande en riktig härlig sommar med massor av sol-och badtimmar.
Det är med sorg, glädje och en enorm stolthet vi säger hejdå till våra barn som lämnar oss för förskoleklass, på återseende till de barn som kommer tillbaka till oss i höst och med nyfikenhet vi säger välkomna för första gången till våra nya barn som börjar hos oss.


Och nu till en nödvändig med tråkig vädjan:
Under sommaren är det en större risk att kommunens förskolor, skolor och idrottsanläggningar utsätts för skadegörelse. Därför vill vi uppmana dig att höra av dig till oss på säkerhetsenheten om du ser något avvikande, så kan vi sätta in förebyggande åtgärder. Du når du oss på telefonnummer 011-15 61 60, vardagar mellan klockan 07.45-16.00, eller på e-postadressen sakerhet@norrkoping.se. Du kan även ringa kommunväktaren alla dagar mellan klockan 17.00-06.00, telefonnummer 011-14 40 15


Vi ses snart igen.
Somriga kramar
Lena, Emma, Tilla, Bella, Matilda, Erica och Sara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar